Savaşan Yıldızlar üst lige çıktı

Trabzon ‘da yapılan Erkekler Salon 2. Lige yükselme maçlarında zirvenin adı belli oldu

Savaşan Yıldızlar üst lige çıktı

Trabzon ‘da yapılan Erkekler Salon 2 .Lige yükselme maçları nefes kesti.  Araklı Spor Salonunda oynanan 2017-2018 Sezonu Erkekler Salon 2 .Lige yükselme maçları sona erdi.



4 grupta 12 takımın mücadele ettiği Erkekler Salon 2. Lige Yükselme maçlarında gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale yükseldi. Sırasıyla Çeyrek Final, Yarı Final ve Final maçlarının oynandığı Erkekler Salon 2. Lige Yükselme Maçları birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Sporseverlerin de büyük ilgi gösterdiği maçların ardından Savaşan Yıldızlar Hokey SK Şampiyon, Hisar GSK İkinci, Malatya Hokey İhtisas üçüncü, Dalaman Bld SK ise dördüncü oldu.

Final maçından sonra düzenlenen kupa seremonisinde şampiyon Savaşan Yıldızlar Hokey SK’nın kupa ve madalyalarını Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, 2. olan Hisar GSK’nın kupa ve madalyalarını Araklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dursun Ali Ayazoğlu, 3. olan Malatya Hokey İhtisas SK’nın kupa ve madalyalarını da Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çolak verdi. Bireysel ödül almaya hak kazanan En İyi Kaleci Oğulcan Avcıl (Dalaman Bld SK), En İyi Oyuncu Muratcan Sadak (Savaşan Yıldızlar) ve Gol Kralı Ali Emre Çobanoğlu da (Savaşan Yıldızlar) plaketlerini MHK Üyesi Ali Yıldırım’dan aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor