Satılan bilet sayısı 40 bin

Yaklaşık 60 bin bilet satışa sunuldu. Şuana kadar 40 bine yakın  bilet satıldı.Doğu tribün biletleri tükendi. Trabzonspor’un hafta sonu deplasmanda İstanbul Bş Belediyespor ile oynayacağı lig maçının biletlerine yoğun ilgi sürüyor. 80 bin 597 seyirci kapa

Satılan bilet sayısı 40 bin

Yaklaşık 60 bin bilet satışa sunuldu. Şuana kadar 40 bine yakın  bilet satıldı.Doğu tribün biletleri tükendi.

 

Trabzonspor’un hafta sonu deplasmanda İstanbul Bş Belediyespor ile oynayacağı lig maçının biletlerine yoğun ilgi sürüyor.

 

80 bin 597 seyirci kapasiteli Atatürk  Olimpiyat stadında metro inşası nedeniyle Kuzey kale arkası tribünlerine seyirci alınmayacağı için bu maçta 60 bin bilet satışa sunuldu.

 

Bordo mavililerin deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşma için bu gün(9 Aralık 2010 Perşembe) saat 12 00 itibariyle satılan bilet sayısı 39 bin 880 rakamına ulaştı.

 

Kale arkası kuzey tribünlerinde metro inşası nedeniyle bilet satışı yapılmazken doğu tribün biletlerinin ise tamamı tükendi.

 

Biletlere ilgi beklenenden fazla olurken, kalan yaklaşık 20 bin biletin tamamının maç gününe kadar satılması bekleniyor. Yetkililer Trabzonsporlu taraftarlardan maç günü herhangi bir sıkışıklık yaşanmaması için biletlerini şimdiden almaları konusunda çeşitli uyarılar yapıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler