Şanlıurfa'dan Trabzonspor'a davet

Sarı-yeşilli taraftarlar, Şanlıurfa`da kupayla pekişen bu dostluğun bir hazırlık maçıyla da daha da iyi olacağını söylediler. Şanlıurfaspor`u kardeş kulüp ilan eden ve 5 Mayıs'ta Şanlıurfa Arena Stadyumu'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerba

Şanlıurfa'dan Trabzonspor'a davet

Sarı-yeşilli taraftarlar, Şanlıurfa`da kupayla pekişen bu dostluğun bir hazırlık maçıyla da daha da iyi olacağını söylediler.

Şanlıurfaspor`u kardeş kulüp ilan eden ve 5 Mayıs'ta Şanlıurfa Arena Stadyumu'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek müzesine kupayı götüren Trabzonspor'a, Şanlıurfa'dan halen büyük ilgi var.

Fenerbahçe'yle oynadığı final maçında kardeş kulüpleri olan Trabzonspor'u tribünlerde yalnız bırakmayan ve gecenin geç saatlerine kadar Şanlıurfa caddelerinde kupa coşkusunu yaşayan sarı-yeşilli taraftarlar, sezon başlamadan Şanlıurfaspor'un Trabzonspor'la bir hazırlık maçı yapması gerektiğini ifade ettiler.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan final maçında herkesin Şanlıurfa'nın centilmen bir şehir olarak ön plana çıkması ile tanıdığını vurgulayan Şanlıurfasporlu taraftarlar, "Kupa maçında herkes Şanlıurfa'yı konuştu. Türkiye'nin hiçbir yerinde görülmeyen centilmenlik davranışları Şanlıurfa'da oynanan final maçında görüldü. Şanlıurfalılar misafirperverliklerini göstererek her iki takımın misafirlerini evlerinde ağırladılar. Herkes ilimizi konuşuyordu. Hatta maç günü Trabzonspor ve Fenerbahçe taraftarları kentimizin caddelerinde kol kola geziyorlardı. Herhangi bir taşkınlık olmadı. Çok güzel bir maç oldu ve kentimize 7 kupayla gelen kardeş kulübümüz Trabzonspor 8 kupayla geri döndü” dediler.

“DOTLUĞUMUZ DAHA DA ÇOK PEKİŞSİN”

Bundan sonra Şanlıurfaspor'un kardeş kulübü olan Trabzonspor'la aralarının daha da pekişmesi gerektiğini dile getiren sarı-yeşilli Taraftarlar, “Bunun için Şanlıurfaspor'un Trabzonspor`la bir hazırlık maçı yapması lazım. Trabzonspor zaten Şanlıurfaspor'u kardeş kulüp ilan etmişti.

Bu dostluğumuzun daha da pekişmesi için uygun bir zamanda kardeş takımımız Trabzonspor ile hazırlık maçı yapılmasından yanayız. Bu konuda her iki takımın yönetimi de bunun için ne gerekiyorsa yapmalıdırlar" şeklinde konuştular

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor