Şanlıurfa'da yer yerinden oynadı

Trabzonspor Şanlıurfa Havaalanı’na inince yer yerinde oynadı, bordo mavili takımı burada çok sayıda Trabzonspor taraftar karşıladı.Trabzonspor kafilesi Trabzon’dan saat 11.00’da THY Barcelona’ya sponsor olduğu uçak ile bu şehre hareket etti.Bordo mavilile

Şanlıurfa'da yer yerinden oynadı

Trabzonspor Şanlıurfa Havaalanı’na inince yer yerinde oynadı, bordo mavili takımı burada çok sayıda Trabzonspor taraftar karşıladı.

Trabzonspor kafilesi Trabzon’dan saat 11.00’da THY Barcelona’ya sponsor olduğu uçak ile bu şehre hareket etti.

urfa_1.jpg

Bordo mavilileri taşıyan uçak Şanlıurfa Havaalanında davul ve zurna eşliğinde kalabalık taraftar topluluğu tarafından karşılandı.

Trabzonspor teknik Direktörü Şenol Güneş'e tezahüratlar yapıldı. Şanlıurfa taraftararı “Engin Baytar kupayı Şanlıurfa için kaldır” pankartı göze çarptı.

urfa_2.jpg

Trabzonspor Havaalanı'nda kalabalık taraftar topluluğu karşılarken, Fenerbahçe otobüsü kalabalıktan dolayı Havaalanına giremedi.

Bordo mavililer Şanlıurfaspor'un otobüsüne binerek, kalacakları otele hareket ettiler. 

urfa_3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor