Şanlıurfa'da kuş uçmayacak!

48. Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yapılacak maç için geniş güvenlik önlemleri alındı.Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, kupa finali için Şanlıurfa GAP Arena ve çevresinde 2 bin 200'ü emniyet mensub

Şanlıurfa'da kuş uçmayacak!

48. Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yapılacak maç için geniş güvenlik önlemleri alındı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, kupa finali için Şanlıurfa GAP Arena ve çevresinde 2 bin 200'ü emniyet mensubu ve bini özel güvenlik olmak üzere toplam 3 bin 200 personelin görevli olacağı bildirildi.

Saat 15.45'de başlayacak maç için stat kapıları 12.00'den itibaren açılacak.

DANS GÖSTERİLERİ, BAYRAK ŞOVLAR

Karşılaşmayı izleyecek futbolseverler, dans gösterileri ve çocukların bayrak şovlarıyla keyifli anlar yaşayacak.

Kupa finalinin açılış seremonisinde ve devre arasında Anadolu Ateşi ritm ve dans ekibi sahne alarak gösteriler yapacak.

Seremonide, Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa Belediyespor kulüplerinin altyapılarında eğitim gören yıldız adayları ile 50 Şanlıurfalı çocuk Euro 2016 tişörtleri ile bayrak şov yapacak.

Şanlıurfa Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu öğrencilerinden oluşan 25 çocuk sahaya futbolcu ve hakemler ile el ele çıkacak.

Maç öncesi okunacak İstiklal Marşı'nı da ünlü tenor Hakan Aysev seslendirecek.

BASIN TRİBÜNÜNDE KAPASİTE ARTIRILDI

Medya, dev maça büyük ilgi gösterirken, Şanlıurfa GAP Arena'da basın tribününün kapasitesi artırıldı.

Daha önce 240 olarak açıklanan tribünün kapasitesinin 280'a çıkarıldığı bildirilirken, ağırlama alanlarıyla birlikte VIP tribününün de bin 500 kapasiteye ulaştırıldığı kaydedildi.Finalin en değerli oyuncusu basın mensuplarının vereceği oylarla seçilecek.

Kupa finali, bu maç için yaptırılan özel logolu Nike toplarla oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor