Sandal: Bir nebze rahatladık

Sandal, yaptığı açıklamada, dün akşam deplasmanda karşılaştıkları Diyarbakırspor maçından alınan 2-0'lık galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi.Sezonun en zor maçından önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sandal, şunları kaydetti:''Akhisar Bel

Sandal: Bir nebze rahatladık

Sandal, yaptığı açıklamada, dün akşam deplasmanda karşılaştıkları Diyarbakırspor maçından alınan 2-0'lık galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi.Sezonun en zor maçından önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sandal, şunları kaydetti:

''Akhisar Belediyespor maçıyla başlayan, Diyarbakırspor ile devam eden galibiyet serisine bu hafta sahamızda karşılaşacağımız Altay maçı ile devam etmek istiyoruz. Diyarbakırspor galibiyetiyle ortaya koyduğumuz hedefe bir adım daha yaklaşmış olduk. Diyarbakırspor ligde hedefi bulunmayan bir takım olduğu için son derece rahattı. Rakibimizin genç futbolcuları maça çok iyi motive olmuşlardı ve güzel mücadele ettiler. Biz maça çıkarken kazandığımız taktirde puan tablosundaki yerimizin iyi bir konuma gelebileceğini biliyorduk. Şuanda 11. sıraya kadar çıktık. Diyarbakırspor galibiyetiyle ligde hak etmediğimiz sıradan kurtulmayı başardık.''

Alınan galibiyeti geride bırakarak bu hafta konuk edecekleri Altay maçına odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Sandal, ''Bundan sonraki tüm maçlarımızdan iyi sonuçlarla ayrılarak, ligi ulaşabileceğimiz en üst sırada bitirmeyi amaçlıyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor