Samsunspor'da istifa şoku

Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir iş yerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Turan, yaptığı açıklamada, görevi bırakma kararı aldığını söyledi.Kulübün menfaatleri doğrultusunda istifasının detaylarına girmek istemediğini ifade eden Turan, şunları kaydetti:

Samsunspor'da istifa şoku

Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir iş yerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Turan, yaptığı açıklamada, görevi bırakma kararı aldığını söyledi.

Kulübün menfaatleri doğrultusunda istifasının detaylarına girmek istemediğini ifade eden Turan, şunları kaydetti:

''Onurumla, gururumla, bilgim ve birikimimle bana emanet edilen görevimi şerefimle bırakıyorum. Detaylara girmek istemiyorum. Samsunspor'a zarar vermeyecek şekilde görevimden ayrılma kararı aldım. Görevde bulunduğum yaklaşık 1.5 sene içinde birkaç kez daha istifa kararı almama rağmen, Samsun'un çocuğu olduğumuz gerekçeleriyle vazgeçirildim. Kırılma noktasına kadar esnek davrandım ancak bundan sonra ne gururumdan ne kişiliğimden asla taviz vermeyi düşünmüyorum. Bu nedenle de istifa kararımı yönetim kurulundan önce sizlere açıklıyorum.''

Vicdanen çok rahat olduğunu da vurgulayan Turan, ''Görevde bulunduğum sürede çok güzel şeyleri birlikte başardık, sonuç da ortada. Ancak şu durumda yapacağım herhangi bir açıklama kulübe zarar verebilir. Kimseye zarar vermek istemiyorum. Sezon sonuna kadar dinlenip hedeflerim doğrultusunda önümüzdeki sezon teknik adam olarak çalışmak istiyorum'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor