Samsunspor'a tehdit!

Samsunspor'a bir grup taraftarın baskın yapacağı ihbarı üzerine polis, tesislerde güvenlik önlemi aldı.Doğupark'ta Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ne gelen tehdit telefonu üzerine durum polise bildirildi. Bilet bulamayan bir grup taraftar, tesisleri arayar

Samsunspor'a tehdit!

Samsunspor'a bir grup taraftarın baskın yapacağı ihbarı üzerine polis, tesislerde güvenlik önlemi aldı.

Doğupark'ta Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ne gelen tehdit telefonu üzerine durum polise bildirildi. Bilet bulamayan bir grup taraftar, tesisleri arayarak neden biletin az olduğu ve bittiği yönündeki sorularının ardından, tesislere gelerek baskın yapacaklarını yönünde tehditler savurdu.

Bunun üzerine tesis görevlileri aldıkları tehdit telefonu üzerine durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tesiste güvenlik önlemi aldı. Belli bir süre tesislerde bekleyen polis ekipleri, daha sonra ayrıldı.

Orduspor maçında yaklaşık 600 biletin Samsunspor taraftarları için ayrıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor