Şampiyonluk ruhu geri geliyor!

Trabzonspor'da sezonun ikinci yarısında üç futbolcunun burnu kırıldı ancak üç futbolcu da sahadan çıkmayı reddetti.İlk olarak burnu kırılan Giray Kaçar, doktorların "devam etme" uyarısını dikkate almadı. Ardından ise Burak Yılmaz, kırık burunla devam etti

Şampiyonluk ruhu geri geliyor!

Trabzonspor'da sezonun ikinci yarısında üç futbolcunun burnu kırıldı ancak üç futbolcu da sahadan çıkmayı reddetti.

İlk olarak burnu kırılan Giray Kaçar, doktorların "devam etme" uyarısını dikkate almadı. Ardından ise Burak Yılmaz, kırık burunla devam ettiği maçta galibiyeti getiren isim oldu. Son olarak ise burnunda çok ciddi hasar olmasına rağmen kaleci Tolga Zengin, oyundan çıkmayı reddetti. Hatta bu konuda doktorlara da tepki gösteren Tolga, "Takımımı asla yalnız bırakmam" diyerek, sahada kaldı. Trabzonspor'un efsane teknik adamlarından Ahmet Suat Özyazıcı, "Bu futbolcuların gösterdiği özveri şampiyonluk ruhunun geri geldiğinin bir göstergesidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor