Şampiyonluk özlemi sona erer

 Trabzonspor’da başkan adaylığından çekilen işadamı İbrahim Usta genel kurulda yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi . İşadamı Usta  rakiplerine fark atmış bir kulübün üyesi olarak burada bulunmaktan gururlu olduğunu ifade ederek”  Hepinizin bildiği gib

Şampiyonluk özlemi sona erer

 

Trabzonspor’da başkan adaylığından çekilen işadamı İbrahim Usta genel kurulda yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi .

 

İşadamı Usta  rakiplerine fark atmış bir kulübün üyesi olarak burada bulunmaktan gururlu olduğunu ifade ederek”  Hepinizin bildiği gibi bizimde adaylığımız gündemdeydi. Arkamızda da kimsenin küçümseyemeyeceği bir güç vardı. Bizim amacımız Trabzonspor’u geçmişteki şaşalı başarılı olduğu döneme taşımaktı. Ancak Trabzonspor şimdi o dönemi yakaladı. Bizde Trabzonluların ortak nabzını ölçerek arkadaşlarımla Trabzonspor’un şampiyonluğu yaklaştığı dönemde bu yönetime destek olmamız gerektiğine inandık. Bu şampiyonluk amacımıza ulaşmamızı daha kolay sağlayacaktı. Herkesin amacı şampiyonluk 27 yıllık özlemi gidermek değimliydi.Bu gün o yolda gidiliyor.Bu nedenle bizde çekildik. İnsanlar çok güçlü olduklarını hissettiklerinde, onlara rakip olmak değil destek vermek gerekir.Bu nedenle bu takım şampiyonluğa giderken biz çekildik.

 

Bazı haberler vardı.Trabzonspor güçlüyken aday olmayın zayıf olunca aday olun

Biz başarılı bu yolda yönetimin arkasındayız. Ben adaylık döneminde yönetimin yüzde doksanlık bölümünü oluşturmuştuk. Buna rağmen bize çekilmemiz yönünde baskı yapıldığı yönünde spekülasyonlar üretildi .Bu doğru değil, hiç bir baskı görmeden çekildik. Bana çekil deseydiler çekilmezdim ama Trabzonspor’un şampiyonluğa gittiği bu denemde bizim yapmamız yönetime destek vermekti. Çekilme amacımız budur.İnşallah 27 yıllık özlememiz son bulur.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor