Şampiyonluk için daha erken!

Trabzonspor'un sportif direktörü Ünal Karaman, Geçen hafta abartıldı. Önemli olan 3 puandı. Gençlerbirliğinin hocası daha yeni fırsat arayacaktır. Oynamadan maç kazanılmaz. Bizde Fırsatı değerlendireceğiz. İyi hazırlandık. Kazanacağımızı umuyorum” dedi. T

Şampiyonluk için daha erken!

Trabzonspor'un sportif direktörü Ünal Karaman, Geçen hafta abartıldı. Önemli olan 3 puandı. Gençlerbirliğinin hocası daha yeni fırsat arayacaktır. Oynamadan maç kazanılmaz. Bizde Fırsatı değerlendireceğiz. İyi hazırlandık. Kazanacağımızı umuyorum” dedi. Taraftarın şampiyonluk beklentisi konusunda ise, “Taraftarın beklentisi gibi bizimde beklentimiz var. Hedefi zirve koyup hafta hafta düşünüyoruz. Şu an şampiyonluk konuşmak için erken” dedi. Yattara’nın hafta içi söylediği ‘Milli takımda oynuyorum Trabzonspor’da oynayamıyorum’  sözü konusunda ise, “Her oyuncu oynamak ister. kadrodaki her oyuncu oynayabilir. İbo da grip oldu. Bugün daha kötü olduğu için Kadroda yok. Oynamak istemesi doğal” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler