Şampiyonluğu en çok onlar istiyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, lider Trabzonspor’un şampiyonluğunun kentin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek “Trabzonspor sahada kazanırken şehrimizin ekonomisi ve turizmi de kazan

Şampiyonluğu en çok onlar istiyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, lider Trabzonspor’un şampiyonluğunun kentin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek “Trabzonspor sahada kazanırken şehrimizin ekonomisi ve turizmi de kazanıyor” dedi.

Haftasonu oynanacak olan kritik Bursaspor maçı öncesi Trabzonspor’un birlik, beraberliğe ve desteğe ihtiyacı olduğunu, herkesin bu konuda duyarlı olmasını isteyen Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un sahada kazanırken şehrin tanıtımına katkı sağladığını ve şehir ekonomisine canlılık getirdiğini kaydetti. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzonspor’a her anlamda sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek “Şehrimizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımında Trabzonspor’un katkısı inkar edilemez. Süper Lig’de liderlik koltuğunda takıma sahip çıkılması için birlik ve beraberlik ortamında takımımızı desteklememiz gerekmektedir. Bu desteklerimizle Trabzonspor’u şampiyonluğu halinde doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılması sağlanacak ve ilimizin en güzel şekilde tanıtımı yapılacaktır. Elimize gelen bu şansı en güzel şekilde kullanıp şampiyon olmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor