'Şampiyonluğa Trabzonspor aday'

Antalyasporlu futbolcular Uğur İnceman ve kaleci Ömer Çatkıç, şampiyonlukta en büyük adayın lider Trabzonspor olduğunu söyledi. Antalya'da Mardan Stadı'nda Karsspor ile hazırlık maçı yapan Antalyaspor, karşılaşmayı 4 - 0 kazandı. Karsspor karşısında forma

'Şampiyonluğa Trabzonspor aday'

Antalyasporlu futbolcular Uğur İnceman ve kaleci Ömer Çatkıç, şampiyonlukta en büyük adayın lider Trabzonspor olduğunu söyledi.

Antalya'da Mardan Stadı'nda Karsspor ile hazırlık maçı yapan Antalyaspor, karşılaşmayı 4 - 0 kazandı. Karsspor karşısında forma giymeyen Uğur İnceman ile kaleci Ömer Çatkıç, açıklamalarda bulundu.

Uğur İnceman, ikinci yarıda hedeflerinin üst sıralarda yer almak olduğunu belirterek, "Kendi evimizde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Antrenmanlar gayet güzel geçiyor. İkinci yarıda üst sıralara tırmanmaya çalışacağız. Her takım gibi bizim de hedeflerimiz var. Ama bunu maçtan maça düşünmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Üst sıralar hedefimiz, bu hedefimize yaklaşacağımızı düşünüyorum." dedi.

İkinci yarının ilk haftasında kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Uğur İnceman, "Fenerbahçe ile oynadığımız ilk maç bizim için kötü bir başlangıç olmuştu. Ama artık her şey değişti. Biz daha iyi bir takım olduk. Bunu da zaten ilk yarı boyunca oynadığımız maçlarda gösterdik. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum; iki tarafta oyunu çirkinleştirmeden güzel bir maç geçeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Ligde şu anda şampiyonluğun en büyük adayı olarak Trabzonspor'un göründüğünü dile getiren Uğur İnceman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu anda lider Trabzonspor, şampiyonluğun en büyük adayı onları görünüyor. Takım ve camia olarak inanmış durumdalar. Bunları da sonuçlara yansıtıyorlar. Ama yine de futbolda her şey olabilir; kesin konuşmamalı. Ancak şu anda lider oldukları için en şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını düşünüyorum."

-ÖMER ÇATKIÇ: "Trabzonspor AYNI PERFORMANSI GÖSTERİRSE ŞAMPİYON OLUR"-

Tecrübeli kaleci Ömer Çatkıç ise "İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Artık ikinci yarının başlamasına çok az bir süre kaldı. Her şey iyi gidiyor. Yeni transferler geldi, çok kaliteli oyuncular, takıma önemli katkıları olacağına inanıyorum. İnşallah onlarla birlikte ikinci yarıda daha iyi bir Antalyaspor izlettireceğiz." diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında Fenerbahçe ile sahalarında oynayacakları maçla ilgili olarak da konuşan tecrübeli kaleci, "İkinci yarıya kazanarak başlamak istiyoruz. Fenerbahçe kaliteli ve güçlü bir takım onlar da kazanmak için sahaya çıkacaklardır. Onları kendi sahamızdan puansız göndermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin ligi ilk 8 içerisinde bitirmek olduğunu kaydeden Ömer Çatkıç, "Ligi geçen yıllardan daha iyi yerlerde bitirmek istiyoruz. İlk 8 içinde olursak bu bizim için başarı sayılır." dedi.

Tecrübeli kaleci, ligin şampiyonluk adayı olarak da Trabzonspor'u gördüğünü, şu anda çok formda olan Trabzonspor'un ikinci yarıda da aynı performansı sürdürmesi halinde sezonu şampiyonlukla tamamlayacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler