Şampiyonlar Trabzon'a geldi

Tarihinde ilk kez Basketbol Birinci Ligi’ne yükselme hakkını elde eden Trabzonspor’un kente dönüşü muhteşem oldu.İstanbul’da sona eren 2.Lig Final Four 2.ayağı sonrası şampiyonluk kupasını alan bordo-mavililer akşam saatlerinde Trabzon’a geldi. Trabzonspo

Şampiyonlar Trabzon'a geldi

Tarihinde ilk kez Basketbol Birinci Ligi’ne yükselme hakkını elde eden Trabzonspor’un kente dönüşü muhteşem oldu.

İstanbul’da sona eren 2.Lig Final Four 2.ayağı sonrası şampiyonluk kupasını alan bordo-mavililer akşam saatlerinde Trabzon’a geldi.

Trabzonspor basketbol takımını Trabzon Havalimanı’nda Trabzonspor Genel sekreteri Hasan Yener, Trabzon Karadenizspor Kulübü başkanı Hüseyin Örs ve çok sayıda taraftar grubu karşıladı.

Trabzon Karadenizspor Kulübü başkanı Örs, şampiyonlara çiçek verdi.

Trabzonspor basketbol takımı ile birlikte konser vermek için sanatçı Seda Sayan da geldi, Sayan Havalimanı’nda meşale ve sevgi gösterisinde bulunan Trabzonspor taraftarını selamladı.

Trabzon Basketbol takımı başkanı Saner Ayar ve antrenörü Alaaddin Yakan kupayı havaya kaldırarak taraftarı selamladı.

Yine geçen günlerde Trabzon Belediyesi tarafından Trabzonspor’a tahsisi edilen üstü açık otobüs dev adamları alarak havalimanından ayrıldılar.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, en büyük hayalinin gerçekleştiğini söylerken, “Trabzon bir spor kenti, sporcu kenti. Bu kente basketbolun şampiyonluk kupası ile geleceğimizi söylemiştim. Bunun onurunu ve gururunu yaşıyorum” dedi. Ayar, dört büyüklerin ilk kez potada aynı arenada rekabet edeceğini vurgularken, “Biz iddialıyız. Neler yapabileceğimizi de yakında herkes görecek” ifadesini kullandı.

Bordo-mavililerin antrenörü Alaaddin Yakan, “Zoru başardık. Şimdi daha zorlu bir mecra bizi bekliyor. Ama Beko Basketbol Ligi’nde de iddiamız olacak” derken, Genel Koordinatör Doğan Hakyemez, gittikleri her yerde kendilerine destek olan taraftara teşekkür etti.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor