Salih Akyüz Trabzonspor taraftarının yanında – “Artık yeter diyoruz”

Salih Akyüz Trabzonspor taraftarlarının başlattığı adalet yürüyüşüne katıldı.

Salih Akyüz Trabzonspor taraftarının yanında – “Artık yeter diyoruz”

Haber61 - Haber Servisi - CHP Ortahisar belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, Trabzonspor taraftarlarının başlattığı Adalet yürüyüşüne katılarak artık yeter dedi.

Trabzonspor taraftarları, Süper Lig’in 18. Haftasında Trabzon’da oynanan Başakşehir maçında yapılan hatalar ve maç sonrası PFDK tarafından verilen tribün kapatma cezasını protesto etti.

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP İl Başkanı Güzide Uzun, Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve partililer Atatürk Alanı'nda başlayan PFDK ve TFF protestosuna katıldı. 

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz Haber61’e açıklamalarda bulundu.

ARTIK YETER DİYORUZ

Salih Akyüz, “Adaletsiz yürüyen bir süreç var. Bu adaletsizlikler hep Anadolu kulüplerine yapılıyor. İstanbul kulüpleri bundan sıyrılıyor. Trabzonlu bir yanlış yapıldığında dur demeli. Bugün yada yarın herhangi bir maçta ağzımıza bir parmak bal çalarak bizim gönlümüz almak için başka takımlara haksızlık yapılmamalı. Buna da dur demeliyiz. Adalet böyle olur. Hiçbir federasyonun maçtan sonra çocuklarımızın soyunma odasında ağlamasına sebep olmasına izin vermemeliyiz. Buna dur demeliyiz. Spor kendi mecrasında yapılmalı. Bu kadar transferler yapılıyor. Milli takımımız hangi turnuvada iyi sonuçlar alabiliyor. Kendi sporunu değersizleştirirsen, kendi çocuklarına hakkını vermezsen sonucu bu olur. Kendimizi en iyi şekilde temsim edelim ve hakkımızı isteyelim. Bize yapılacak eyyamlara da karşı olmalıyız. Bu çocukları kazanabilmek için adaletin uygulanması lazım. Siyasetin artık elini çekmesi lazım. Artık yeter diyoruz” dedi.

Salih Akyüz Trabzonspor taraftarının yanında – “Artık yeter diyoruz”

TRABZONSPOR ADALET İSTİYOR

Başakşehir'le arasında çok az bir puan farkı varken, kendi evinde oynadığı maçta hakem kararları ile resmen katledilen Trabzonspor'un hakkını aramak için düzenlenen protesto yürüyüşünde  açıklama yapan CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, "Adaletsiz bir süreç var. Bu adaletsizlikler nedense hep Anadolu takımlarına yapılıyor.  Trabzonspor gerçek adaleti istemek zorunda. Trabzonlu yanlış yapıldığı zaman "Dur" demeli. Bizim ağzımıza bir parmak bal çalarak bizim gönlümüzü almak isteyip, başka takımlara haksızlık edenlere de Trabzonspor "hayır" demeli. Siyasetin spora bu kadar girmesinin sonuçlarını ülke olarak görüyoruz. Türkiye'de bu kadar stadyumlar yapıldı, bu kadar transferler yapılıyor, milli takımımıza baktığımız zaman bir çok turnuvaya katılamadığını görüyoruz. Sen kendi sporunu değersizleştirip, kendi çocuğuna hak ettiği değeri vermezsen olmaz. Tepkimizi en güzel şekilde gösterelim, gerçek adaleti isteyelim. Maça çıkan hakem adaletli maç yönetsin, bizim çocuklarımız zaten gerekeni yapacaktır. Spordan artık siyasetin elini çekmesi lazım" dedi.

Salih Akyüz Trabzonspor taraftarının yanında – “Artık yeter diyoruz”

Salih Akyüz Trabzonspor taraftarının yanında – “Artık yeter diyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler