Sakota 2-3 hafta süre istedi

Medical Park Trabzonspor'un yeni antrenörü Dragan Sakota, takımı daha iyi tanımak için 2-3 haftalık bir süreye ihtiyacı olduğunu söyledi. Beko Basketbol Ligi takımlarından Medical Park Trabzonspor'un yeni antrenörü Dragan Sakota, takımı tam anlamıyla tanı

Sakota 2-3 hafta süre istedi

Medical Park Trabzonspor'un yeni antrenörü Dragan Sakota, takımı daha iyi tanımak için 2-3 haftalık bir süreye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Medical Park Trabzonspor'un yeni antrenörü Dragan Sakota, takımı tam anlamıyla tanıyabilmek için 2-3 haftalık bir süreye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Medical Park Trabzon'da göreve geldiği ilk hafta çıktığı ilk maçta Türk Telekom'u 67-65 yenen Sırp çalıştırıcı Dragan Sakota, Bordo-Mavili takımı tanıyabilmesi için en az 2-3 haftaya daha ihtiyacının olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta kendisini 6 aylığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeyi imzalayan Sakota, kafasında henüz takımla ilgili net bir resim oluşmadığını belirterek, "Şu an oyuncular hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim. Her dakikamı onları tanımak ve onlar hakkında daha çok bilgi edinmek için kulüpte geçiriyorum. İdman haricinde de sporcuların neler yaptıkları çok önemli. Gördüğüm kadarıyla benim gibi Sırbistan vatandaşı olan birkaç sporcu var. Amerikalı oyuncular da kalitelerini belli ettiler. Yetenekli oyunculara sahibiz ve mücadeleci bir takımız. Daha detaylı bir resmin oluşması için biraz zamana ihtiyacımız var. Saha performansına göre 2-3 hafta sonra her şeyin netleşeceğini düşünüyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler