Şakar:Taraftar gereğini yapacaktır

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, bordo-mavili taraftarlardan her zamankinden daha fazla takımlarına destek vermesini istediklerini söyledi.Şakar, gazetecilere yaptığı

Şakar:Taraftar gereğini yapacaktır

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, bordo-mavili taraftarlardan her zamankinden daha fazla takımlarına destek vermesini istediklerini söyledi.

Şakar, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışı yapmalarına karşın Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin tam olarak dolmadığını belirterek, "Artık tribünler dolacaktır diye düşünüyoruz. Ligin bitimine 6 maç kaldı. Taraftarımızın yönetime teknik kadro ve futbolculara gerekli desteği vermesinin zamanı geldi, geçiyor bile" dedi.

Taraftarların desteğinden memnun olduklarını ancak daha iyi olmasını istediklerini anlatan Şakar, "Şampiyonluk yolunda her zamankinden daha fazla destek vermelerini istiyoruz. Taraftarımız gereğini yapacaktır. Bursaspor ve ondan sonra şehrimizde oynayacağımız maçlarda stadı doldurup gerekli desteği takımımıza vereceklerdir" ifadesini kullandı.

Şakar, Bursaspor maçı öncesi ortaya atılan çeşitli spekülasyonlara da açıklık getirerek, "Bursapor da diğer takımlar gibi bizim dostumuz, kardeş takımımız. Her rakip aynı. Bizim için hiçbir rakip farklı değil. Ortaya atılan spekülasyonları çirkin biliyorum. Trabzonspor, bütün maçlarını çıkıp sahada oynar ve kazanır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor