Şakar:Galibiyetimiz devam edecek

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ligde şu kadar puanı toplayan şampiyon olur demek için kahin olmak gerektiğini belirterek, ligde puanların en çoğunu alıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Mehmet Ali Yılmaz Tesisle

Şakar:Galibiyetimiz devam edecek

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ligde şu kadar puanı toplayan şampiyon olur demek için kahin olmak gerektiğini belirterek, ligde puanların en çoğunu alıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendileri için çok önemli olan Sivas spor maçını geride bıraktıklarını belirterek, "Sivasspor maçı bizim için çok önemli bir müsabakaydı. 3 hafta başarısız olmuştuk. Onu tekrar toparlama adına kazanmamız çok iyi oldu. Kazanmamız da kolay olmadı. Son dakikalarda attığımız golle kazandık. Teknik heyeti ve oyuncuları kutluyorum. Bundan sonra ümit ediyorum Manisaspor ve Kayserispor maçlarında da galibiyet serimiz devam edecektir."dedi

Şakar, "Sivas spor maçı bizim için kırılma noktasıydı. Oyuncularımız üzerlerindeki stresi aştı. Manisa spor maçında oyuncularımız kazanacaktır diye düşünüyorum. Bundan sonra ligde küçük-büyük ayarımı yapmak yanlış olur. Her takım güçlü her takım zor ama bu maçları kazanmak zorundayız. Tabi bu arada ufak tefek kazalar da olacaktır ama olmamasını temenni ediyoruz. Rakipler de puan kaybedecektir. Bunlar doğal şeylerdir. Bu süreçte oyuncularımızın özgüvenlerinin yerine gelmesİ bizim için daha önemliydi" diye konuştu.

"ŞU PUANA ŞAMPİYON OLUNUR DEMEK İÇİN KAHİN OLMAK LAZIM"

Basın mensuplarının, "Şu kadar puana ulaşan takım şampiyon olur" diye bir öngörünüzü var mı? sorusuna Şakar, "Buna cevap vermek için kahin olmak lazım. O konuda bir şey diyemeyiz. Takımların performansları belli olmuyor. Ligde kaybettiğiniz, kazandığınız zamanlarda olacak.

Öyle şu kadar puan ile şampiyon olunur diye bir şey diyemeyiz. Biz puanların en çoğunu alıp şampiyon olmak istiyoruz. Bazıları 73-75 puan alan şampiyon olur diye söylüyor ama böyle bir iddiada bulunmak çok doğru bir tahmin olmaz diye düşünüyorum'' diye yanıt verdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez'i 1 Milyon 800 Bin Dolar'a sattıklarını belirterek, "Bu oyuncu transferinde 1 milyon doları peşin aldık. Geri kalan ise 2 taksit halinde 400, 400 vade yaptık. O şekilde bu transferi sonuçlandırdık" dedi.

Şakar, Bordo-mavili takımın Mart ayında lige verilecek arada Suudi Arabistan'ın Al-Ittihad takımıyla bir hazırlık maçı oynayacağını belirterek, "Teknik heyetimizin olurunu alarak, onlardan gelen bu teklifi kabul ettik. 24-26 Mart tarihleri arasında seyahat olacak. Bu hem takım hem de kulüp için bir değişiklik olur" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler