Şakar'dan Albayrak açıklaması

Bazı basın organlarında yer alan habere göre, bordo-mavililer Bursaspor’la sözleşme imzalamayan ve Galatasaray’ın da almak istediği Eren Albayrak’ın peşinde. Ümit Milli takımlarda yeteneğini defalarca ispatlamış, Bursaspor alt yapısının en değerli oyuncul

Şakar'dan Albayrak açıklaması

Bazı basın organlarında yer alan habere göre, bordo-mavililer Bursaspor’la sözleşme imzalamayan ve Galatasaray’ın da almak istediği Eren Albayrak’ın peşinde. Ümit Milli takımlarda yeteneğini defalarca ispatlamış, Bursaspor alt yapısının en değerli oyuncularından Eren Albayrak Galatasaray'a çalımı atıp Trabzonspor'la anlaşacağı iddia ediliyor. Sene sonu sözleşmesi bitecek olan Eren, Bursaspor'da şans bulamadığı için sözleşmesini yenilemiyordu. 1991 doğumlu genç sol kanat oyuncusunun peşinde bir çok takım bulunmasına rağmen seçimini Trabzonspor'dan yana yaptığı ileri sürülüyor.

 

Trabzonspor’un Erhan Albayrak ile ilgilendiği yönündeki haberlere Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’dan açıklama geldi. Şakar, haber61.net’e yaptığı açıklamada “Böyle bir görüşme yok. Kulübünün oyuncusu böyle bir şey olmaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor