Şakar: "Yeni bir sayfa açacağız"

Asbaşkan Nevzat Şakar Trabzon havalimanında Sivasspor maçı ile ilgili olarak Trabzon havalimanında açıklama yaptı. Şakar ligin ikinci yarısının üç maçında üzdükleri taraftarları da üzdükleri taraftarları Sivasspor maçı ile birlikte güldürmeye başlayacakla

Şakar: "Yeni bir sayfa açacağız"

Asbaşkan Nevzat Şakar Trabzon havalimanında Sivasspor maçı ile ilgili olarak Trabzon havalimanında açıklama yaptı.

 

Şakar ligin ikinci yarısının üç maçında üzdükleri taraftarları da üzdükleri taraftarları Sivasspor maçı ile birlikte güldürmeye başlayacaklarını ifade ederek” Ligin ikinci yarısına iyi başlayamadık.taraftarlarımız bu sürede üzdük.Sivasspor maçı ile yeni bir sayfa açmak istiyoruz.Kötü gidişata bu maç ile son vereceğiz” dedi.

 

 Asbaşkan Nevzat Şakar takımda sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle eksikler bulunduğunun sorulması üzerine” Bir şansızlık yaşadığımız doğru. Egemen sakat Cale, Giray ve Tayfun cezalı. Ancak onların yerinde oynayacak futbolcularımızda onları aratmayacaktır.Trabzonspor geniş bir kadroya sahiptir.Bu maç ile birlikte yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz.Sivas ve Manisaspor maçlarını kayıpsız atlatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor