Şakar 'Transfer Çalışmamız Yok'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’dan kamp değerlendirmesi. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar gündemdeki konularla ilgili haber61.net e özel açıklamalarda bulundu.Asbaşkan Şakar Antalya kampı nın iyi geçtiğini ifade ederek” Oyuncularımız gayet huzurlula

Şakar 'Transfer Çalışmamız Yok'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’dan kamp değerlendirmesi. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar gündemdeki konularla ilgili haber61.net e özel açıklamalarda bulundu.Asbaşkan Şakar Antalya kampı nın iyi geçtiğini ifade ederek” Oyuncularımız gayet huzurlular, Egemen’in sakatlığı dışında hiçbir sıkıntı yok. Ayın 10 una kadar kampımız devam edecek. Sonra kupa maçı için Konya’ya geçiyoruz. Gayet güzel bir kamp döneme geçti , bir sıkıntı yok her şey yolunda’ diye konuştu.

Sözleşmeleri sezon sonu Selçuk, Egemen, Ceyhun ve Yattara ile ilgili ise bir sıkıntı yaşamayacaklarını dile getiren Şakar' İç transferde acele etmiyoruz. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcularla ilgili bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Başkanımız Sadri Şener onlarla ilgili zaten kamuoyuna bir açıklama yaptı’dedi

 

Asbaşkan Şakar  kampa geç katılan ve PSV’den teklif aldığı yönünde spekülasyonlar yapılan Jaja’nın çalışmalarını sürdürdüğüne değinirken Jaja ile ilgili bize gelen herhangi bir resmi teklif yok Bunların nerden çıktığını anlamıyorum. Şampiyonluğa oynayan bir ekip iyi oyuncusunu verebilir mi? Bunları yazmak çizmek bana göre çok yanlış.’diyerek sözlerini noktaladı.

Asbaşkan Nevzat Şakar, şuanda transfer çalışmaları olmadığını belirterek” Olsada bitmeyen transferlerle ilgili açıklama yapmam Ancak şuanda basında isimleri çıkan Kucka , Adrian ve Sezer Öztürk ile ilgili bir transfer çalışmamız yok.

Ömer İlker GÜNAYDIN/ HABER61.NET

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor