Şakar Şener'i markaja alacak

Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener’in yerine yeni Başkan adayı işaret edilemezken, Şener’in çıkışlarını kontrol edebilmek için Nevzat Şakar’ın markajına alınmaya çalışılıyor.Bakan Faruk Nafız Özak’ın her ne kadar “Kongre ile ilgim ve tasarrufum yok” açıkla

Şakar Şener'i markaja alacak

Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener’in yerine yeni Başkan adayı işaret edilemezken, Şener’in çıkışlarını kontrol edebilmek için Nevzat Şakar’ın markajına alınmaya çalışılıyor.

Bakan Faruk Nafız Özak’ın her ne kadar “Kongre ile ilgim ve tasarrufum yok” açıklamaları yapmasına karşın kulislerde Nevzat Şakar’a asbaşkanlık önerisinin Bakan Özak’tan geldiği ve Başkan Şener’in de baskılar sonucunda Nevzat Şakar’a as başkanlık teklifi yaptığı iddia ediliyor.

Üç yıldır başarılı bir ekip çalışması ile giden ve bu sezon Lig’de şampiyonluğun büyük adaylarından birisi durumunda bulunan Trabzonspor’un yönetimde yapılacak köklü değişiklik ile zor günler yaşayabileceği ve olası başarısızlık durumunda bunun hesabını kimsenin veremeyeceği de dillendiriliyor.

Başkan Şener’in yeni dönemde as başkanlık için teklif götürdüğü Nevzat Şakar’ın da bu teklife sıcak bakması ve hemen kabul etmesi ise Trabzon spor kamuoyunda hayretle karşılandı.

Daha Önce Asbaşkanlık görevinde bulunduğu Atay Aktuğ yönetiminin 2. Döneminde sağlık sorunları nedeniyle bulunmayacağını açıklayan Şakar, daha sonraki dönemlerde de kendisi ile ilgili yöneticilik tekliflerini sağlık sorunları nedeniyle reddetmişti.

Nevzat Şakar’ın Liste hazırlama çalışmalarına başladığı ve kendi ekibini kendisi kuracağı da iddia edilirken, Şener’in yeni oluşacak listede tamamen markaj altına alınacağı ve Başkanlığının da sadece "Sembolik" olacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor