Şakar: Şampiyonluğa inandık

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Radyospor’a yaptığı açıklamada yönetim ve futbol takımı olarak şampiyonluğa inandıklarını belirterek, “Biz yönetim olarak şampiyonluğa inandık. Sporcularımız inandılar. Taraftarımızın da inanmasını, desteklerini devam e

Şakar: Şampiyonluğa inandık

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Radyospor’a yaptığı açıklamada yönetim ve futbol takımı olarak şampiyonluğa inandıklarını belirterek, “Biz yönetim olarak şampiyonluğa inandık. Sporcularımız inandılar.

 

Taraftarımızın da inanmasını, desteklerini devam ettirmelerini diliyorum. Kalan 6 maçı da kazanmak en büyük arzumuz. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

ÇAĞRIMIZ YANKI BULDU; BURSASPOR MAÇINA ÇOK BÜYÜK BİR İLGİ VAR

Taraftarın Bursaspor maçına çok büyük bir ilgisi olduğundan bahseden Asbaşkan Şakar, “Başkanımız ve bizim taraftara yönelik çağrımız, yankı buldu. Maça müthiş bir talep var. Biletler dün tükendi.

 

Taraftarlarımız büyük bir ilgi gösterdi. Hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde davranmalarını umut ediyorum. Maç sırasında da bu ilgi oranında hatta daha fazla biçimde takımımıza destek vereceklerinden eminim” dedi.

 

BURSASPOR DA KAZANMAK İSTEYECEKTİR

Bursaspor maçına da değinen Şakar, “Bursaspor’da arkasından gelen takımlarla farkı korumak isteyecektir; doğal olarak kazanmak için oynayacaklar.

 

Biz de kazanmak için sahaya çıkacağız. Kazanacağımıza inanıyorum. Temennim dostluk çerçevesinde güzel ve zevkli bir maç olmasıdır” şeklinde konuştu.

 

BURAK'A TEKLİF GETİRDİLER Mİ SORUSUNUN CEVABI SAYFA 2'DE

 

 

 

İSPANYOLLAR BURAK’A TEKLİF GETİRDİ Mİ?

Şakar, “Burak’a İspanya’dan Sevilla, Espanol, Fransa’dan PSG’nin talip olduğu doğru mu?” şeklindeki soruya ise “Trabzonspor büyük kulüptür, şu anda şampiyonluğa oynuyor. Önümüzdeki 6 maçtan daha önemli hiçbir şey yok.

 

Burak bizim 25 tane oyuncumuzdan bir tanesidir. Performansından memnunuz; ama İspanyol kulüpleri tarafından takip edildiği yönündeki haberleri şu anda konuşmayı doğru bulmuyorum. Bunlar bugünün konuları değil.

 

Yeri ve zamanı vardır; o zaman geldiğinde oturur konuşuruz” diye cevap verdi.

 

ENGİN BAYTAR KONUSU BÜYÜTÜLMEMELİ

Engin Baytar’ın oynamamaktan kaynaklanan bir gerginliği olabileceğini ifade eden Nevzat Şakar, bu futbolcunun davranışlarını yumuşak geçişlerle çözecekleri mesajını verdi ve “Engin olayı çok büyütülecek bir olay değil.

 

Engin, birkaç zamandır oynamadığı için biraz agresif tutum içerisinde olabilir; ama hocamız bu konuda gerekeni yapar. Trabzonspor’un bir duruşu vardır; ama Engin bizim sevdiğimiz bir oyuncudur. Hırslı ve iddialı bir oyuncudur.

 

Bir hata varsa gereken yapılır; fakat bu olayın büyütülmesini istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler