Şakar: Herkes haddini bilsin!

Trabzon Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’na muhatapları olmadığı için cevap vermediklerini belirterek “Herkes haddini bilsin” dedi.Trabzonspor ile şampiyonluktaki rakipleri F.Bahçe arasında geçtiğimiz günlerde tavan yapan geri

Şakar: Herkes haddini bilsin!

Trabzon Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’na muhatapları olmadığı için cevap vermediklerini belirterek “Herkes haddini bilsin” dedi.

Trabzonspor ile şampiyonluktaki rakipleri F.Bahçe arasında geçtiğimiz günlerde tavan yapan gerilim, karşılıklı açıklamalarala daha da alevlenmişti. Son olarak Sarı-Lacivertli kulubün asbaşkanı ŞekipMosturoğlu’nun söylediklerine önceki gün daha ılımlı bir şekilde cevap vererek ortamı yumuşatan Bordo-Mavililer’de asbaşkan Nevzat Şakar, Türk futbolunu kaosa sürüklememek adına kendilerine yakışanı yaptıklarını söyledi.

Şekip Mosturoğlu’nun Sadri Şener’in muhatabı olmadığını belirten Asbaşkan Şakar, “Mosturoğlu, bizim başkanımızın muhatabı değil. Şener’in muhatabı kulübün başkanıdır. Herkesin haddini bilmesi gerekiyor. Mosturoğlu’yla işimiz olmaz. Ona cevap vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘GÜVENİMİZ TAM’

Bu arada genç kaleci Onur’un sakatlığına çok üzüldüklerini dile getiren Nevzat Şakar, “Tolga da Bora da Onur’un eksikliğini bize aratmayacaklar. İkisine de çok güveniyoruz. Yetenekli iyi kaleciler” dedi. Nevzat Şakar, son olarak sadece kendi maçlarını düşündüklerini belirterek, “Galatasaray-Fenerbahçemaçıyla ilgili bir değerlendirme yapmak istemiyorum; ama bütün maçlarımızı kazanıp,mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bizim için önemli olan bu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor