'Sahamızda ilk galibiyeti alacağız'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, yarın sahasında Türk Telekomspor ile karşılaşacak olan Ofspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, rakiplerini yenerek bu sezon sahalarındaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Birinci, AA muhabirine yaptığı

'Sahamızda ilk galibiyeti alacağız'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, yarın sahasında Türk Telekomspor ile karşılaşacak olan Ofspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, rakiplerini yenerek bu sezon sahalarındaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. 

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Tarsus İdmanyurdu ile berabere kalarak deplasmanda 2 puan bıraktıklarını belirterek, ''Yarın da kendi saha ve seyircimiz önünde ligin güçlü ekiplerinden Türk Telekomspor'u konuk edeceğiz. Bu maç öncesi eksiğimiz yok. Tamamen maça konsantre olmuş durumdayız'' dedi. 

Türk Telekomspor'u yenmelerinin şart olduğunu ifade eden Birinci, ''Rakibimizi yenmek zorundayız ve yeneceğimize de inanıyoruz. Kendi sahamızda bu sezon galip gelme başarısı gösteremedik. Türk Telekomspor karşısında bu sezon sahamızdaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor