Sağlam'ın büyüsü bozuldu!

Göreve geldiği günden bu yana Bursaspor'un başında üst üste 2 kez mağlup olmayan Ertuğrul Sağlam, Medical Park Antalyaspor'un ardından Trabzonspor'a da yenilince bu ünvanını kaybetti. Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile kar

Sağlam'ın büyüsü bozuldu!

Göreve geldiği günden bu yana Bursaspor'un başında üst üste 2 kez mağlup olmayan Ertuğrul Sağlam, Medical Park Antalyaspor'un ardından Trabzonspor'a da yenilince bu ünvanını kaybetti.

Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Bursaspor'un 'iki maç üst üste yenilmezlik' ünvanı sona erdi. 2 Ocak 2009'da Bursaspor'da göreve başlayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde daha önce üst üste 2 kez mağlup olmayan yeşil beyazlı takım, geçtiğimiz hafta evinde Medical Park Antalyaspor'a evinde 3-2 mağlup oldu. Bu hafta da Avni Aker'den mağlup ayrılan Timsahlar, bu istatistiğin bozulmasına sebep oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler