Sağlam oyuncu vermeyecekmiş!

Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu'nda ''liderlik'' konulu panele katılan Sağlam, burada yaptığı konuşmada, yeşil-beyazlı takımın bu sezon yakaladığı başarıyı anlattı.Sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını ve bunun gururunu yaşadıklarını ifade eden Sağl

Sağlam oyuncu vermeyecekmiş!

Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu'nda ''liderlik'' konulu panele katılan Sağlam, burada yaptığı konuşmada, yeşil-beyazlı takımın bu sezon yakaladığı başarıyı anlattı.

Sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını ve bunun gururunu yaşadıklarını ifade eden Sağlam, bunu gerçekleştirirken de ekip olarak başarılı olmak için çok çalıştıklarını ifade etti.

Sağlam, tüm oyuncularının sezon boyunca büyük fedakarlıklar yaptığının altını çizerken, ''Kazanılan zaferde bütün Bursa halkının emeği var. Kulüp içerisinde çok iyi bir bütünlük oluşturduk. Çok iyi bir ekip çalışması yaptık ve arkasından başarı geldi'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Türk halkının gurur duyacağı maçlara imza atacaklarını kaydeden Sağlam, yeni sezonda oyuncularını başka bir takıma vermeyeceklerini vurguladı.

Sağlam, takıma ismini vermediği bir yabancı oyuncunun transferinin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

Konferansının ardından Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın'a Bursaspor forması hediye eden Sağlam, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor