Sadri Şener'e Kayseri'den cevap

Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in kaleci Volkan Babacan’la ilgili açıklamalarını "Talihsizlik" olarak değerlendirdi.Futbolun hatalar oyunu olduğunu ve herkesin hata yapabileceğini söyleyen Basın Sözcüsü Pehlivan,

Sadri Şener'e Kayseri'den cevap

Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in kaleci Volkan Babacan’la ilgili açıklamalarını "Talihsizlik" olarak değerlendirdi.

Futbolun hatalar oyunu olduğunu ve herkesin hata yapabileceğini söyleyen Basın Sözcüsü Pehlivan, şunları söyledi:

"Trabzonsporlu futbolcular da bizim futbolcularımız da hata yapabilir. Bu nedenle Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in açıklamalarını talihsizlik olarak görüyoruz. Öncelikle herkes kendi işine baksın. Fenerbahçe karşısında maçın hemen başında hiç istemediğimiz bir gol oldu. Maçı çevirmeyi istedik, ama başaramadık. Kayserispor da zaman zaman maç kaybedecektir. Bunun arkasında farklı şeyler aramayı doğru bulmuyorum. Hatanın bu şekilde yorumlanmasını talihsizlik olarak görüyorum."

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı maçta, Kayserispor kalecisi Volkan Babacan için, "Kendisini tebrik ediyorum. Muazzam bir kaleciydi, maçı ikinci dakikada dağıttı" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor