Sadri Şener'den uyarı geldi!

Başkan Sadri Şener, maçı kazanan tarafın rahat bir nefes alacağını söylerken; teknik patron Şenol Güneş futbolcularına hakem uyarısında bulundu. Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında yarın akşam Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'd

Sadri Şener'den uyarı geldi!

Başkan Sadri Şener, maçı kazanan tarafın rahat bir nefes alacağını söylerken; teknik patron Şenol Güneş futbolcularına hakem uyarısında bulundu.

 

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında yarın akşam Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş mağlubiyetini oyuncularına unutturdu. Antrenmanlarda oldukça neşeli gözüken futbolcular da teknik heyete galibiyet sözü verdi. Takıma her fırsatta moral veren Başkan Sadri Şener ise, Fenerbahçe maçının çok farklı bir havada geçeceğini belirterek, "Kazanan takım ligde rahatlayacaktır. Bizim teknik heyetimiz ve futbolcularımıza olan inancımız tam. Kadro derinliğimiz var ve bu maçta iyi mücadele eden, daha istekli olan kazanacak" diye konuştu.

 

Güneş'ten de uyarı geldi!

 

 

 

GÜNEŞ'TEN FUTBOLCULARA HAKEM UYARISI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularına Fenerbahçe maçında hakemlere itiraz etmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Oyuncularından sadece futbola odaklanmalarını isteyen Güneş, "Taraftar baskısı da olabilir ama artık biz bu zirve yarışında sadece kendi işimize bakmalıyız. 90 dakika sonunda üç puanı alan taraf olduğumuzda verilen emeğin karşılığı alınacaktır. Hakem de kendi işini en iyi şekilde yapmaya çalışacaktır. Siz de bu gözle düşünün ve ona göre hareket edin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler