Sadri Şener'den rehavet uyarısı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener takımın rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, "Lideriz diye her şey bitmiş değil, aksine yeni başlıyoruz" dedi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi ezeli rakiplerini evinde devirerek şampiyonluk yolunda e

Sadri Şener'den rehavet uyarısı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener takımın rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, "Lideriz diye her şey bitmiş değil, aksine yeni başlıyoruz" dedi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi ezeli rakiplerini evinde devirerek şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşan Trabzonspor, sahasında mağlup olan ligin son şampiyonu Bursaspor'u deplasmanda yenerek liderliği korumanın keyfini yaşıyor. Yarışta önemli bir avantaj yakalayan Bordo-mavili takımın bu durumu en çok başkan Sadri Şener'i sevindirirken, Trabzonspor'un patronu verdiği mesajla da ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çekiyor.

Yarışta, ligin namağlup takımlarından biri olan Bursaspor evinde yenmenin önemli bir avantaj olduğunu belirten Sadri Şener, "Ligin namağlup ve son şampiyonu Bursaspor'u kendi evinde yenmek çok önemliydi. Ligde kendi sahasın da uzun bir süredir mağlup olmayan bir takımdı ama biz buna son verdik. Ligde az hata yapan takım kazanıyor. Umarım bundan sonraki haftalarda en az hata yapan biz oluruz ve liderliğimizi sürdürürüz. Aldığımız bu galibiyetler ileriye daha umutlu bakmamızı sağlıyor ama lig uzun bir maraton aynı şekildi mücadelemizi devam ettirmeliyiz" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 6. haftadır ligi galibiyetle kapadıklarını belirterek, "Takımın bu durumdan olumlu etkilenmesi ve rehavete kapılmaması önemli. Yarışa aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Çok iyi bir takıma ve teknik heyete sahibiz. Herkes uyum içinde, özverili bir çalışmayla elinden geldiği katkının en iyisini sağlamaya çalışıyor. İşler yolunda, liderlik takıma ayrı bir hava getirdi. Sergilediğimiz futbola ve verdiğimiz mücadeleye bakıldığında liderlik bizim takıma yakışıyor ama onu koruyabilmek ve sürdürebilmek de çok önemli. Aynı şekilde mücadelemizi devam edersek bundan sonrada bu takımın bunu sürdüreceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yönetim kurulu ve teknik heyet ile görüşüp kongre tarihi konusunda karar vereceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor