Sadri Şener'den kombine sitemi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şenol Güneş'in istediği her takviyeyi yapacaklarını söyledi. Şener, kombine satışlarının az sayıda kalmasının ise üzücü olduğunu vurguladı.Trabzonspor yönetimi yeni sezon öncesi Şenol Güneş'in istediği tüm transferleri ger

Sadri Şener'den kombine sitemi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şenol Güneş'in istediği her takviyeyi yapacaklarını söyledi. Şener, kombine satışlarının az sayıda kalmasının ise üzücü olduğunu vurguladı.

Trabzonspor yönetimi yeni sezon öncesi Şenol Güneş'in istediği tüm transferleri gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Başkan Sadri Şener, Şenol Güneş'le her alanda mükemmel bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Hocamız sadece bir teknik direktör olarak göreve gelmedi. Bir çok alanda takımın ayağa kalkması için projeleri var. Transfer çalışmalarında da onun istediği oyuncuları alma gayreti içerisindeyiz. Şu anda her şey planladığımız gibi gidiyor. Kampa kadar transfer konusunda önemli adımlar atacağımızı biliyoruz. Taraftarlarımız ve camiamız bu konuda meraklanmasın" dedi.

Şener, kombine satışlarında beklenen sayıya ulaşamamaktan da şikayetçi oldu ve "Geçen sezon ve ondan önceki sezon kombine satışlarında iyi bir rakama ulaşmıştık. Geçen sene kupa kaldırdık, bu sene ise hedefimiz daha yüksek ama satışların az sayıda kalması üzücü. Taraftarların transfer beklentilerine cevap vereceğiz. Bu camia taraftarlarıyla birlikte ayakta duruyor. Onlar olmadan Trabzonspor'un bir anlamı yok. Umarım en kısa zamanda diğer büyük takımlarla kombine satışlarında yarışacak seviyeye geliriz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler