Sadri Şener'den eğitime destek!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 600 öğrencinin eğitim gördüğü Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu'na 16 projeksiyon cihazı, 4 bilgisayar ve 2 akıllı tahta yardımında bulundu.Günübirlik ziyaret amacıyla Bodrum Belediye Başka

Sadri Şener'den eğitime destek!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 600 öğrencinin eğitim gördüğü Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu'na 16 projeksiyon cihazı, 4 bilgisayar ve 2 akıllı tahta yardımında bulundu.

Günübirlik ziyaret amacıyla Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret eden Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, eğitime olan desteklerinin her zaman süreceğini belirterek, "Bodrum'da belediye ile işbirliği içerisinde sık sık okullarımıza yardımlarda bulunuyorum. Son olarak belediye ile okullarımızda yürüttüğümüz yardım kampanyası kapsamında Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu'na 16 projeksiyon cihazı, 4 bilgisayar ve 2 akıllı tahta yardımında bulunduk. Önümüzdeki ay okula içerisinde bilgisayar ve internet bağlantılarının olduğu tam donanımlı bir teknoloji sınıfı kazandıracağız" diye konuştu.

Kocadon da, "Belediye olarak ihtiyaçlı okullarımızı önceden tespit ederek hayırsever iş adamlarımızdan destek olmalarını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor