Sadri Şener:10 final maçı daha var

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımın eski ruhunu bulmasının galibiyet kadar önemli olduğunu belirterek, şampiyonluğa en çok yakışan ekiplerden biri olduklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş karşısında 1

Sadri Şener:10 final maçı daha var

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımın eski ruhunu bulmasının galibiyet kadar önemli olduğunu belirterek, şampiyonluğa en çok yakışan ekiplerden biri olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş karşısında 1-0 yenik duruma düşmesine ve 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 2-1'lık galibiyet skorunu elde ederek ayrılan Trabzonspor'da başkan Sadri Şener'in keyfi yerinde.

 

Ezeli rakipleri Beşiktaş karşısında zoru başardıklarını belirten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Tansiyonu yüksek bir maç oldu ama kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde 10 final maçı daha var. Zorlu ve çekişmeli lig maçları bizi bekliyor. Her maçımız final, bu maçlardan istediğimiz sonuçlara alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımın eski ruhunu bulması galibiyet kadar önemliydi. Karşılamanın hakemi hakkında bir şey söylemek istemiyorum ama maça hakim bir görüntüsü yoktu" dedi.

 

Sadri Şener, şampiyonluğa çok yakışan ekiplerden biri olduklarını belirterek, "Trabzonspor'un şampiyon olmasını çok istiyorlar. Bu konuda sandık oylaması yapılabilir. Fenerbahçe ve Bursaspor'da başarılar diliyorum. Trabzonspor olarak ilk yarıyı farklı bitirdik. Şampiyonluğun en önemli adaylarından biriydik. Şimdi de en önemli adaylardan biriyiz. Daha oynayacak 10 final maçımız daha var" dedi.

 

Fenerbahçe ile kafa kafaya olduklarını belirten Şener, "Fenerbahçe ile puanlarımız aynı. Kaybedeceğimiz çok bir şey yok. Önemli maçlar var önümüzde. Beşiktaş maçını kazanmak bizim için büyük bir moral oldu. Fenerbahçe'de iyi bir çıkış yakaladı ama Mayıs ayına daha çok var. 10 haftalık bir süre daha var önümüzde. Biz 27 yıl sonra bir lig kazanma arzusu içindeyiz. Bir sempati ve özlem var" şeklinde konuştu.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Bir daha sahaya çıkıp çıkmayacağıma karar vereceğim" diyen Şenol Güneş'in, teknik direktörlüğü bırakmasının söz konusu olmadığını belirterek, "Hocamızın açıklaması bellidir. Üzerinde fazla konuşup-tartışmaya gerek yok. Bu açıklamalardan ayrılacağı anlamı çıkmaz. Hocamızın açıklamaları çok önemlidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor