Sadri Şener yalnız bırakmıyor

Kendi saha ve seyircisi önünde adeta galibiyeti unutan Trabzonspor, Konyaspor karşısında alacağı galibiyet ile Avni Aker'de 2011 yılının ilk galibiyetini tatmak istiyor.Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda105 gündür galibiy

Sadri Şener yalnız bırakmıyor

Kendi saha ve seyircisi önünde adeta galibiyeti unutan Trabzonspor, Konyaspor karşısında alacağı galibiyet ile Avni Aker'de 2011 yılının ilk galibiyetini tatmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda

105 gündür galibiyet özleme çeken Trabzonspor, galibiyet hasretini sonlandırmak için ligde kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor'u ağırlıyor. Ligin ikinci yarısına ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde 9 puan önde girmesine rağmen sahasında yaşadığı puan kayıpları nedeniyle ezeli rakibinin puanı eşitlemesine engel olamayan bordo-mavililer Konyaspor karşısında sahasında yaşadığı şansızlığı kırmak istiyor.

Bordo-mavili ikinci yarıda Ankaragücü, Medical Park Antalyaspor ve Kayserispor ile berabere kalarak sahasında 6 puan kaybetmişti.

SADRİ ŞENER TAKIMI YANLIZ BIRAKMIYOR

Çok özel bir durum söz konusu olmaması halinde Trabzonspor'un her maçını tribünden izleyen başkan Sadri Şener ise Bordo-mavili takımı hiç yalnız bırakmıyor. Dün Trabzon'a gelerek, yönetim kurulu ile bir durum değerlendirmesi yapan Şener, ardından ise teknik direktör Şenol Güneş ile görüştü. Herkes gibi Avni Aker'de büyük bir stres yaşayan Şener, Konyaspor maçıyla birlikte kendi sahalarında rahat bir maç izlemek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor