Sadri Şener ve vakfın çıkarması!

Kulüpler Birliği Vakfı, Erzurum'da düzenlenecek UNIVERSİADE oyunları öncesinde Erzurum'a çıkarma yaptı. Kulüplerbirliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Külübü Başkanı Sadri Şener diğe

Sadri Şener ve vakfın çıkarması!

Kulüpler Birliği Vakfı, Erzurum'da düzenlenecek UNIVERSİADE oyunları öncesinde Erzurum'a çıkarma yaptı. Kulüplerbirliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Külübü Başkanı Sadri Şener diğer başkanlarında bulunduğu uçak 12.00'da Erzurum'a geldi.

 

Erzurum Havalimanı'na inen başkan ve gazetecileri Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, Erzurumlu Fenerbahçeliler ve bazı işadamları karşıladı.

 

Başkanlar ile ulusal basının spor müdürleri ve spor köşe yazarlarının bulunduğu ekip, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için inşa edilen tesislerde incelemelerde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler