Sadri Şener Özür bekliyor

Takımımın başarılı bir sonuç alacağına inanıyordum. Hafta içinde şike haberlerini çıkaranlara çok güzel cevabı verdik. Artık yarın bana telefon edip özür dilerler veya yazılı bir açıklama ile özür dilerler. Amatör bir anons herkesi daha çok üzüntüye götür

Sadri Şener Özür bekliyor

Takımımın başarılı bir sonuç alacağına inanıyordum. Hafta içinde şike haberlerini çıkaranlara çok güzel cevabı verdik. Artık yarın bana telefon edip özür dilerler veya yazılı bir açıklama ile özür dilerler.

 Amatör bir anons herkesi daha çok üzüntüye götürdü. Bu anons ters döndü bu şeyler bizim yaştakiler için ölüme götürür. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok herkes yoluna bakacak. Biz transferler çalışmalarına başlayacağız.
Herkese çok teşekkür ediyorum. Küme düşen takımlar inşallah tekrar Süper Lig'de yer alırlar. Artık Anadolu'dan da şampiyon çıktığını gösterdi Bursaspor. Ertuğrul hocayı kutluyorum. Bizim Başkan yardımcımızın yeğeni zaten Bursa'ya katkılarımızı görüyorsunuz. Anadolu'dan daha çok şampiyon çıkar. Digitürk'ün sayesinde paralar arttı iyi transferler olabilir. Biz ilk yarıda kötü puanlar kaybettik. Kaybetmesek şampiyonluğu zorlardık

 Türkiye Kupası'nı aldık Fenerbahçe'yi yenerek. Bizim önemli bir kupamız var. Avrupa'ya direkt gideceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor