Sadri Şener müzeyi inceledi

Ziraat Bankasına ait binayı bu kurumdan devralarak, müze haline getirmeyi planlayan bordo mavililer müze’de onarım çalışmalarına başladı  Gençlerbirliği maçı için dün akşam saatlerinde Trabzon’a gelen başkan Sadri Şener, bu sabah saatlerinde yapımı süren

Sadri Şener müzeyi inceledi

Ziraat Bankasına ait binayı bu kurumdan devralarak, müze haline getirmeyi planlayan bordo mavililer müze’de onarım çalışmalarına başladı

 

 Gençlerbirliği maçı için dün akşam saatlerinde Trabzon’a gelen başkan Sadri Şener, bu sabah saatlerinde yapımı süren müze binasını gezerek, çalışmalarla ilgili olarak Mimar Aytaç Akyüz’den bilgi aldı.

sadri_sener_inceleme.jpg

 

Başkan Şener, efsane başkan Şamil Ekinci’nin isminin verildiği müzenin bir an önce bitirilmesi için mimar Akyüz ve ekibine talimat verdi.

 

KURUCULAR UNUTULMADI

Onarımı süren Şamil Ekinci müzesi yeni haliyle modern bir müze görüntüsünde olacak. Her türlü ayrıntının düşünüldüğü Şamil Ekinci müzesinin girişinde bordo mavili ekibin kurucu üyelerinin heykellerinin koyulması planlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor