Sadri Şener: Miladı yaşıyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Nisan sayısında önemli açıklamalarda bulundu.Şener'in açıklaması şöyle:"Miladı yaşıyoruzDeğerli taraftarlarımız;Öncelikle nisan ayının hepinize sağlık ve mutlulukla

Sadri Şener: Miladı yaşıyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Nisan sayısında önemli açıklamalarda bulundu.

Şener'in açıklaması şöyle:

"Miladı yaşıyoruz

Değerli taraftarlarımız;

Öncelikle nisan ayının hepinize sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyorum.

Mart ayında da kulübümüz sportif anlamda başarılı bir dönem geçirirken, kulübümüz adına en önemli gelişme Sportif A.Ş.’nin yapısının değiştirilmesiyle ilgili sürecin tamamlanması olmuştur.

Yaptığımız çağrının sonucunda hiçbir yatırımcımız hisse iadesi yoluna gitmeyince yeni yapılanmayı onayladıklarını göstererek kulübümüze duydukları güveni gözler önüne sermişlerdir.

Yaşanan bu gelişme Trabzonspor adına ciddi bir milat aşamasıdır. Başta Denizbank ve Deniz Yatırım olmak üzere sürece katkısı bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Artık kulübümüzün önü ekonomik açıdan iyice açılmıştır. Şampiyonluklara ve yeni zaferlere ambargo koyacağımız günler yakınımızdadır. Bundan sonra çok daha sağlam ve sağlıklı bir yapıya kavuşacağız. Böylelikle hedeflerimize ulaşmamız kolaylaşacaktır.

Şimdi yarınlara daha da güvenle bakıyoruz.

TOKİ’nin Akyazı Projesi’ne yönelik faaliyetlerine hız verdiğini görmek de bizleri ayrıca sevindiriyor.

Aldığımız bilgiye göre önümüzdeki aşamada mayıs ayı içerisinde stadyum inşaatının ihalesi gerçekleştirilecektir. Bu nedenle biz de kulüp olarak stadyumun isim hakkının pazarlanmasıyla ilgili ciddi temaslarımızı başlattık. Bu konuda önemli teklifler ve talepler alıyoruz.

Yapacağımız değerlendirmelerin ardından kulübümüz adına en doğru ve karlı kararı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Akyazı’da inşa edilecek stad Trabzon kentinin olduğu gibi Trabzonsporumuz’un da çehresini değiştirecek ve dünyaya daha rahat açılmasını sağlayacaktır.

Sevgilerimle.

SADRİ ŞENER
BAŞKAN"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor