Sadri Şener haber61'e konuştu

Haber61.net’in telefonla görüşme yaptığı başkan Sadri Şener, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından önemli mesajlar verirken, yola devam ettiklerini ve takıma sonsuz destek olunması çağrısında bulundu. Şener, şunları söyledi: “Yolumuza devam ediyoruz. İş kaza

Sadri Şener haber61'e konuştu

Haber61.net’in telefonla görüşme yaptığı başkan Sadri Şener, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından önemli mesajlar verirken, yola devam ettiklerini ve takıma sonsuz destek olunması çağrısında bulundu.

 

Şener, şunları söyledi: “Yolumuza devam ediyoruz. İş kazası oldu. Eksikliklerimizi de gördük böylece bu maçta. Daha kaybedilmiş bir şey yok. Bunlar geçer, bunları unutalım. Biz yolumuza bakıyoruz. Gayet de iyi gidiyoruz, sıkıntı olmasın, olmayacakta. Bu takım bu yıl şampiyon olacak herkes ona göre takımını desteklesin”

 

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor