Sadri Şener de Umre'ye gidiyor

Trabzonspor, (A) Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı nedeniyle lige verilen arada Al-Ittihad takımı ile yapacağı özel maç için yarın Suudi Arabistan'a gidecek.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalış

Sadri Şener de Umre'ye gidiyor

Trabzonspor, (A) Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı nedeniyle lige verilen arada Al-Ittihad takımı ile yapacağı özel maç için yarın Suudi Arabistan'a gidecek.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, yarın saat 11.00'de özel uçak ile karşılaşmanın oynanacağı Suudi Arabistan'ın Cidde kentine gidecek.

Kafilede, milli futbolcular Selçuk, Burak, Umut, Yattara ve Glowacki ile sakatlığı bulunan kaleci Onur Recep Kıvrak yer alamayacak.

Prens Abdullah El-Faysal Stadı'nda, 25 Mart Cuma günü TSİ 20.00'de Suudi ekibiyle karşılaşacak olan bordo-mavililer, maçın ardından uçakla Trabzon'a dönecek.

KAFİLEDE 80 KİŞİ, KADINLARA VİZE YOK

Trabzonspor'un yarınki kafilesinde sporcular, yöneticiler ve taraftarlarla birlikte toplam 80 kişinin bulunacağı, vize alınamaması nedeniyle kafilede kadınların yer almayacağı bildirildi. Tur yetkilileri, Suudi Arabistan'da kadınların kamusal alanda tek başlarına gezememesi ve statlara girememeleri nedeniyle aralarında Trabzonspor'un Polonyalı futbolcularının tercümanı olan Joanna Pietrzak'ın da bulunduğu 24 kadına vize verilmediğini belirttiler.

UMRE PROGRAMI VAR

Cidde kentinde konaklayacak olan bordo-mavili kafiledeki taraftarlar, basın mensupları ve yöneticilerin arzu etmeleri halinde Umre yapabilecekleri belirtildi. Yetkililer, yarın gece Cidde'den 75 kilometre uzaklıktaki Mekke kentine hareket edileceğini ve kafiledeki bir din görevlisinin eşliğiyle burada Umre ziyaretinin gerçekleştirileceğini kaydettiler.

BAŞKAN ŞENER DE GİDİYOR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in de yarın kafileyle Suudi Arabistan'a gideceği bildirildi. İstanbul'dan bu nedenle Trabzon'a gelen başkan Şener'in bu sabah teknik direktör Şenol Güneş ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

AL ITTIHAT TAKIMI-

1929 yılında kurulan Al-Ittihad, Suudi Arabistan Profesyonel Futbol Ligi'ni en fazla şampiyonlukla tamamlayan ikinci ekip konumunda. Suudi Arabistan'ın Kızıldeniz kıyısında yer alan Cidde kentinin takımı olan Al-Ittihad, Asya'nın en önemli kulüplerinden biri olarak görülüyor. Suudi Ligi'ni 8 kez şampiyonlukla tamamlayan Al-Ittihad, 6 kez Suudi Kral Kupası, 7 kez Veliaht Prens Kupası, 3 kez Suudi Federasyon Kupası, 1 kez Suudi Şampiyonlar Kupası, 2 defa AFC Şampiyonlar Ligi, 1 kez Asya Kupa Galipleri Kupası, 1 defa Arap Şampiyonlar Ligi, 2 defa Suudi-Mısır Süper Kupası, 1 defa da Körfez Şampiyonlar Kupası'nı müzesine götürdü.

Müsabakalarını 27 bin kişilik Prens Abdullah El-Faysal Stadyumu'nda oynayan Al-Ittihad'da, geçmiş yıllarda Titi Camara, Mohamed Kallon, Dalian Atkinson, Roberto Donadoni, Soymak Witschge, Bebeto, Reinaldo, Jared Borgetti gibi ünlü yıldızlar da forma giydi. Dettmar Cramer, Wanderlei Luxemburgo, Osvaldo Ardiles, Tomislav Ivic, Anghel Iordanescu, Bruno Metsu, Vahid Halilhodzic'in de teknik adam olarak görev aldıkları sarı-siyah-beyazlı ekibi halen Portekizli teknik direktör Antonio Jose Conceiçao Oliveira (Toni) çalıştırıyor. Kulübün başkanlığını ise Ibrahim Alone yürütüyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler