Sadri Şener Akyazı'yı sordu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Trabzon Belediyesi’nin yeni binasına taşınması nedeniyle Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nu ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Şener,

Sadri Şener Akyazı'yı sordu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

 

Trabzon Belediyesi’nin yeni binasına taşınması nedeniyle Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nu ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Şener, yeni belediye binasını gayet beğendiğini ve burada önemli hizmetlerin yapılacağından emin olduğunu söyledi.

 

Trabzonspor’un yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini de Başkan Gümrükçüoğlu’na tanıtan Şener, Akyazı projesinin gidişatı ile ilgili soru sordu. Buna karşılık Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise, “Şuan işlemler stadın yapımı aşamasında önemli gelişmeler kaydedildi. Tamamlanmak üzere zaten en kısa sürede denizi doldurma işlemleri de başlayacak sayın başkanım. 24 ay sonrada yeni stadımıza kavuşacağız inşallah” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor