Sadri Şener açıklamalarda bulundu

Bordo-Mavililer’de ligin sonuna gelindikçe şampiyonluk hesapları da iyice artıyor. Bursaspor’un puan kaybetmesi ve zirveden uzaklaşmasının ardından, şampiyonluk yarışında artık iki takımın kaldığına işaret eden Başkan Sadri Şener, “Sıralamada ilk ikinin d

Sadri Şener açıklamalarda bulundu

Bordo-Mavililer’de ligin sonuna gelindikçe şampiyonluk hesapları da iyice artıyor. Bursaspor’un puan kaybetmesi ve zirveden uzaklaşmasının ardından, şampiyonluk yarışında artık iki takımın kaldığına işaret eden Başkan Sadri Şener, “Sıralamada ilk ikinin değişmeyeceği artık belli oldu. Bu işin Türkçesi ya Trabzon ya da Fenerbahçe şampiyon olacak” dedi.

Zirve yarışında müthiş bir rekabetin oluştuğuna da işaret eden Başkan Şener, “Bir Fenerbahçe kazanıyor, bir Trabzonspor... Fenerbahçe, Galatasaray’ı son dakikalarda  attığı golle mağlup etti, biz de Gençlerbirliği’ni son dakikalarda Alanzinho’nun attığı golle yendik. Yani her iki takım da kopmamak adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Şu anda puanlar eşit ve biz averajla ikinci sıradayız. Ancak sezon sonunda şampiyonluk averaja kalmaz” açıklamasında bulundu.

 

‘HASRETE SON VERECEĞİZ’

Atbaşı giden yarışta gülen tarafın kendileri olmak istediklerini de söyleyen Başkan Şener, “27 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeliyiz. En son şampiyon olduğumuz yıl doğanlar 27 yaşına geldi. Bu üzücü ama gerçek. Bu sene bu işi görüp herkesi rahatlatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan sezonun ikinci yarısına kötü başlayan ve 9 puanlık farkın kapanmasına neden olan Trabzonsporlu futbolcuların, Başkan Şener’in “Şampiyon olursanız heykeliniz dikilir” sözüyle ateşlendiği ve şampiyonluk yemini ettiği ifade edildi.

Trabzonspor müzesinde de 7. şampiyonluk kupasının koyulacağı yer hazırlanırken, Trabzon Belediyesi’nin de, olası bir şamipiyonyukta futbolcuların heykellerinin dikilmesi için yer ayarlama sözü verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler