Sabriye Şengül; "Bu hazırlık maçıydı eksiklerimi gördüm"

Kafa olarak maçta değildim!

Sabriye Şengül’den hayranlarına mesaj.. İstanbul’da gerçekleştirilen Nusret Öncü Kickboks gecesinde Survivor’dan dünyanın tandığı dövüşçü Sabriye Şengül, uzun bir aradan sonra ringe çıktı.

Hatta Survivor’da performansı ‘ringde sakatlanmamak için mücadele etmiyor’ eleştirileri alan Sabriye, rakibi Ella Grapperhaus’e yenildi. 3’er dakikalık 3 raund üzerinden yapılan müsabakadan 3 raunduda kaybederek ayrılan Sabriye, sevenlerine bir mesaj yayınladı.

Mesajında, “Maç öncesi bana desteğinizi sevginizi verdiğiniz gibi maç sonrası da verdiniz. Bu benim için hazırlık maçıydı. Eksiklerimi görmem için önemliydi. Kondisyon eksiğim vardı. Kafa olarak maçta değildim. Psikolojik baskı altındaydım. Yaptığım hataları kapatacağım. Tabi hakemin de hataları vardı. Bazı şeyleri görmek için kaybetmek gerekiyormuş. Bilmenizi istediğiniz için bunları söylüyorum” dedi.

Bu arada Sabriye Şengül, bir hafta dinlenmek için Trabzon’a geldi. Ardından önümüzdeki günlerdeki rakibi için hazırlıklara başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor