Rüştü Reçber Trabzonspor'un gençlerini işaret etti

Rüştü Reçber, Milli Takımın 10 yıl kalede sıkıntı yaşamayacağını söyledi

Rüştü Reçber Trabzonspor'un gençlerini işaret etti

Süper Lig'de forma giyen genç Türk kalecilerin performansının iyi olduğunu dile getiren Rüştü Reçber milli takımın kaleci konusunda sıkıntı yaşamayacağını söyledi. Reçber, Trabzonspor'un genç kalecileri Uğurcan ve Arda'yı umut veren isimler arasında saydı.

Reçber, "Genç isimler de var tecrübeli isimler de. Trabzonspor'da Uğurcan, Çaykur Rizespor'da Gökhan, Bursaspor'da Muhammed ve Okan var. Tecrübeli kalecilerin de arkasında bekleyen genç isimler bulunuyor. Bu genç isimlerin de görev verilmesi durumunda ön plana çıkacaklarını düşünüyorum. Görev verildiğinde zararlı çıkılmadığını görebiliyoruz, bu da önemli bir gelişme. Trabzonspor'da Uğurcan ve Arda, Bursaspor'da Muhammed ve Okan, Çaykur Rizespor'da Gökhan, 'bize bu şans verilirse kendimizi size gösterebiliyoruz' mesajını veriyor. Türkiye kalecilik anlamında önümüzdeki 10 yıl sorun yaşamaz. Ayrıca kendine gelen bir Mert Günok izliyorum. Milli takım kalesinin en güçlü adaylarından biri olacaktır. Takımında yer alamasa da Harun var. İlerleyen dönemlerde de çok iyi kalecilerin çıkacağına inanıyorum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor