Rosenborg Alanzinho ile ilgileniyor

Trabzonspor’un Norveç ekibi Stabaek’tan 2 yıl önce transfer ettiği Alanzinho ile bir diğer Norveç ekibi Rosenborg’un ilgilendiği iddia edildi. Norveç’in güçlü haber kaynağı tv2sporten’de yer alan habere göre, Rosenborg’un yeni Teknik Direktörü Jönsson’un

Rosenborg Alanzinho ile ilgileniyor

Trabzonspor’un Norveç ekibi Stabaek’tan 2 yıl önce transfer ettiği Alanzinho ile bir diğer Norveç ekibi Rosenborg’un ilgilendiği iddia edildi.

 

Norveç’in güçlü haber kaynağı tv2sporten’de yer alan habere göre, Rosenborg’un yeni Teknik Direktörü Jönsson’un Alanzinho’nun transfer edilmesini kulüp yöneticilerine talimat verdiği öğrenildi.

 

AZ OYNAMAKTAN ŞİKAYETÇİ

Haberde, Alanzinho’nun Trabzonspor’da az forma şansı bulmaktan şikayetçi olduğu ve bu nedenle Rosenborg’a gelme ihtimalinin daha da kuvvetlendiği yazıldı.

 

Rosenborg’un yeni teknik direktörü Jönsson, Alanzinho’nun takıma katkı sağlayacağını belirterek, “Takımımız şampiyonluk için yarışacak. Ama yine de takviyeye ihtiyacımız var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor