Rize'ye Amerikalı orta saha!

Dünyanın en saygın gazetelerinden Washington Post, Gana doğumlu Amerikalı orta saha oyuncusu Freddy Adu'nun Bank Asya Birinci lig takımlarından Çaykur Rizespor'la anlaştığını flaş haber olarak duyurdu.Amerika'dan sonra Avrupa'da Benfica, Monaco, Beleneses

Rize'ye Amerikalı orta saha!

Dünyanın en saygın gazetelerinden Washington Post, Gana doğumlu Amerikalı orta saha oyuncusu Freddy Adu'nun Bank Asya Birinci lig takımlarından Çaykur Rizespor'la anlaştığını flaş haber olarak duyurdu.

Amerika'dan sonra Avrupa'da Benfica, Monaco, Beleneses ve Aris gibi takımlarda top koşturan Adu'nun bir türlü istediği istikrarı yakalayamadığını kaydeden gazete, 21 yaşındaki genç futbolcunun bu sezon Çaykur Rizespor formasını giyeceğini duyurdu.

Adu'nun halen Portekiz'in Benfica takımıyla sözleşmesinin bulunduğunu kaydeden gazete, menacer Richard Motzkin'e dayanarak genç oyuncunun Rizespor'da kiralık olarak forma giyeceğini bildirdi.

Amerikan Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen Adu'nun milli takımla toplam 15 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor