Rizespor'un umutları tükeniyor

Çaykur Rizespor deplasmanda Kasımpaşa'ya yenildi.

Rizespor'un umutları tükeniyor
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa, sahasında ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor'u 4-2 mağlup etti.

2. dakikada Castro'nun ara pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Turgut Doğan Şahin'in vuruşunda, top kaleci Gökhan'da kaldı.

6. dakikada Edomwonyi'nin sol kanattan pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Recep Niyaz'ın vuruşunda, top yandan dışarı gitti.

31. dakikada sağ kanattan topla hareketlenen Fink'in ortasında kaleci Ramazan'dan seken top, ceza sahası dışında Recep Niyaz'ın önünde kaldı. Recep'in sol ayağıyla sert vuruşunda, top üstten dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 berabere sonuçlandı.

Maçta ikinci yarı müthiş bir tempoda başladı. Kasımpaşa, 52. dakikada Cristian Guanca'nın penaltıdan attığı golle Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçti. Dhurgham Ismail, Andre Castro'nun şutunda topu çizgi üzerinde eliyle çıkardığı için kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hakem Fırat Aydınus bu pozisyonda penaltı çaldı. Penaltı atışında Guanca kaleciyi ve topu ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden dört dakika sınra maçın 56. dakikasında Kasımpaşa, Turgut Doğan Şahin'in şık golüyle skoru 2-0 yaptı. Bir kişi eksik Rize'nin Kasımpaşa'ya cevabı gecikmedi ve 59. dakikada Jakob Jantscher skoru 2-1'e getiren golü Kasımpaşa ağlarına gönderdi. 78. dakikada Recep Niyaz, Çaykur Rize'ye beraberliği getirdi. Maçın 80. dakikasında Titi mithiş vole ile skoru 3-2 yaptı. Gol yağmurunda son sözü 82. dakikada Batuhan Altıntaş söyledi ve Kasımpaşa bu golle Çaykur Rize'yi 4-2 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Rizespor 27 puanla 16. sırada kaldı.Rize'nin en yakın rakibi Bursaspor ile arasında 8 puan bulunuyor. Bursaspor bu hafta henüz maçını oynamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor