Rizespor son anda ligde kaldı

Maç sonrası çok zor günler geçirdiklerini söyleyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, "Bu maç çok değişik bir maçtı. Ne teknik ne de taktik bir işe yaramayacaktı. Oyuncularım maçtan önce kazanmaya yemin ettiler. Kocaelispor da onuru ile mücade

Rizespor son anda ligde kaldı

Maç sonrası çok zor günler geçirdiklerini söyleyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, "Bu maç çok değişik bir maçtı. Ne teknik ne de taktik bir işe yaramayacaktı. Oyuncularım maçtan önce kazanmaya yemin ettiler. Kocaelispor da onuru ile mücadele etti. Kazandığımız için mutluyum. Sezona şampiyonluk parolası ile başladık ancak son anda ligde kaldık bundan ders almalıyız" dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Soner Alp ise onurları ile mücadele ettiklerini belirterek, "Oyuncularım çok iyi mücadele etti. Ancak mağlup olduk. Tüm oyuncularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor