Rizespor moral arıyor

Çaykur Rizespor'da hedef Gençlerbirliği maçı.

Rizespor moral arıyor

 Çaykur Rizesporlu futbolcu Özgür Çek, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak milli maçlar sebebiyle lige verilecek araya moralli girmek istediklerini söyledi.

Yeşil-mavili ekibin genç orta saha oyuncusu Özgür Çek, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları maçlarda hak ettikleri puanları alamadıklarını savunarak, "Çok üstün oynayıp kazanamadığımız maçlar oldu. Maalesef bunların üzüntüsünü yaşıyoruz." dedi.

Ligde çok kritik haftalara girildiğini aktaran 26 yaşındaki oyuncu, şunları kaydetti:

"Artık bahanelerin arkasına sığınamayız. 'Bu maçı kaybettik veya gol pozisyonlarını değerlendiremedik' demek istemiyoruz. Geçen hafta oynadığımız Antalyaspor maçından önce rakiplerimizin kaybetmesi bizim için bir avantajdı. Avantajımızı değerlendiremedik. Bu hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile zor bir maç oynayacağız. Gençlerbirliği'ni yenip rakiplerimizin alacağı sonuçlarla milli maç arasına rahat ve umutlu girmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz."


Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 25. haftasında 19 Mart Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada taktik ağırlıklı pas çalışması yaptı.

Hafif sakatlıkları bulunan Oğulcan Çağlayan, Godfrey Oboabona ve Emmanuel Nosakhare Igiebor, kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-mavili ekip, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler