Rizespor Battal için nabız yokluyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da, sportif asbaşkan Bekir Mete, ara transferde hata yapmak istemediklerini söyledi.Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Ümit Kayıhan'ın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerinin başl

Rizespor Battal için nabız yokluyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da, sportif asbaşkan Bekir Mete, ara transferde hata yapmak istemediklerini söyledi.

Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Ümit Kayıhan'ın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerinin başladığını belirterek, ''Transfer edeceğimiz futbolcuların doğrudan takıma katkı sağlamalarına dikkat ediyoruz. Transferde hata yapmak istemiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. İkinci yarıda yapacağımız takviyelerle ligi layık olduğumuz yerde tamamlamak istiyoruz'' dedi.

Transfer döneminde birçok ismin konuşulduğunu ifade eden Mete, ''Her transfer döneminde bunlar konuşulur. Ancak sadece takıma oyuncu almak için transfer yapmayı düşünmüyoruz. Sezon başından bu yana takip ettiğimiz oyuncular var. Futbolcunun bir kaç maç iyi oynamasından ziyade istikrarlı olması çok önemli. Bu anlamda uzun zamandır izlediğimiz iki yabancı oyuncu ile görüşüyoruz. Transfer tamamlandığı anda kamuoyu ile paylaşacağız. Yerli oyuncu arayışlarımız ve görüşmelerimiz sürüyor'' diye konuştu.

Öte yandan, yeşil-mavili kulübün, Denizlispor ile yollarını ayıran Musa Sinan ile ilgilendiği, Galatasaray'dan Mehmet Battal'ın transferi için nabız yokladığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler